IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów
elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów
elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone
dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów
dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów
elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach
umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione
wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich
udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji
elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli
licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu
elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie
połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia
zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy
podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące
podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby
ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny
ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców
w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń
informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone
do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo
ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej
umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru
wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
)
trzykrotnego dostarczenia towaru przez Wykonawcę z opóźnieniem powyżej
10 dni roboczych w stosunku do terminu określonego w § 3 ust 6;
B) dwukrotnej dostawy towaru wadliwego;
C) innego rażącego naruszenia postanowień niniejszej umowy przez
Wykonawcę.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2018-03-23, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną
potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg
ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą:
do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o
udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z
budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z
pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o
Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie
całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o
udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na
badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał
przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały
mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: | 1 | Nazwa: | Pakiet nr 1 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dieta
kompletna, peptydowa normokaloryczna, źródło białka
(4g/100ml),zawartość wolnych aminokwasów min 18%,di-i tripeptydów min
25%, 47% tłuszczu stanowią tłuszcze MCT. Źródłem węglowodanów są wolno
wchłanialne maltodekstrany op. typu worek 1000ml 95
Dieta bezresztkowa, hiperkaloryczna (1,5kcal/ml)zawierająca mieszaninę
białek serwatkowych, kazeiny,białek soi, białek grochu.Zawartość
tłuszczów omega-3-6 w proporcji 12;3.Zawartość DHA +EPAnie mniej niż
34mg/100ml.Dieta zawiera 6 naturalnych karotenoidów. op. typu worek
500ml 30
Dieta kompletna, normalizująca glikemię,oparte wyłacznie na białku mleka
sojowego, normokaloryczna (1kcal/ml)zawierająca 6 rodzajów błonnika ,
białka nie więcej niż4,3g/ml.Zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych
min. 2,9g/100ml Osmolarność nie niższa niż 300mOsm/l op. typu worek
1000ml 20
Dieta bogatoresztkowa normokaloryczna (1kcal/ml). Zawartość 6 rodzajów
błonnika (1,5g/100ml, frakcja rozpuszczalna i
nierozpuszczalna).Zawartość białek serwatkowych, kazeiny, białek, soi,
białek grochu zawartość białka nie mniejsza niż 4g/100, zawartość
wielonienasyconych tłuszczów, zawartoość DHA +EPA nie mniej
niż33,5mg/100ml. Dieta zawierająca 6 naturalnych karotenoidów, op. typu
worek 1000ml 10
Dieta bezresztkowa, normokaloryczna (1kcal/ml) zawierająca mieszankę
białek serwatkowych,kazeiny,białek soi,białek grochu. Zawartość białka
nie mniej niż 4g/100 ml. Zawartość wielonienasyconych tłuszczów,
zawartość DHA + EPA nie mniej niż 33,5 mg/ 100ml. Dieta zawierająca 6
naturalnych karotenoidów, op. typu worek 500ml 20
Dieta bezresztkowa , normokaloryczna (1kcal/ml) oparta wyłącznie na
białku sojowym o zawartości białka nie mniej niż 4g/100ml i osmolarności
nie wyższej niż 250 mOsm/l. op. typu worek 1000ml 10
Dieta kompletna wysokobiałkowa oparta wyłącznie na białku kazeinowym
hiperkaloryczna 1,25kcal/ml zawartośc białka nie mniej niż 6,3g/100ml w
tym 1,56/100ml glutaminy , osmolarność nie wyższa niż 290 mOsm/l. op.
typu worek 1000ml 10
Dieta kompletna bogatoresztkowa dla krytycznie chorych pacjentów
hiperkaloryczna 1,28 kcal/ml zawartośc białka mniej niż 7,5g/100 ml,
Zawartość 6 rodzajów błonnika (1,5g/100ml) , zawiera wolnowchłanialne
maltodekstryny i wyłącznie tłuszcze LCT , osmolarność nie wyższa niż 270
mOsm/L op. typu worek 500 ml 1200
Dieata kompletna po względem odżywczym o smaku waniliowym,
normalizująca glikemię o niskim indeksie glikemicznym, hiperkaloryczna
(1,5 kcal/ml), bogatobiałkowa (powyzej 20%energii z białka), oparta na
mieszaninie białka sojowego i kazeiny , obniżony współczynnik
oddechowy, (powyżej 46% energii z tłuszczu), dieta z zawartością oleju
rybiego, klinicznie wolna od laktozy, bez zawartości fruktozy, op. typu
worek 1000ml 60
Dieta wspomagająca leczenie ran, bogatoresztkowa, normokaloryczna
(1kca/ml) oparta na białku kazeinowym, zawierającsa 0,85g/100mlargininy,
1,03/100 ml glutaminy, karotenoidy, . Całkowita zawartość białka
5,5g/100ml. Zawartość 6 rodzajów błonnika ( 1,5g/100ml) frakcje
rozpuszczalne i nierozpuszczalne . op typu worek 1000ml 30
Zestaw uniwersalny do żywienia dojelitowego służący do połączenia worka z
dietą lub butelki z dietą ze zgłębnikiem, umożliwiający żywienie
pacjenta metodą ciągłego wlewu za pomocą pompy do żywienia dojelitowego,
port medyczny ENFit umożliwający połączenie z dotychczasowym systemem
zgłębników i strzykawek ENFit szt. 150
Zestaw uniwersalny do żywienia dojelitowego służący do połączenia worka z
dietą lub butelki z dietą ze zgłębnikiem, umożliwiający żywienie
pacjenta metodą ciągłego wlewu kropelkowego (metoda grawitacyjna) do
żywienia dojelitowego, port medyczny ENFit umożliwający połączenie z
dotychczasowym systemem zgłębników i strzykawek ENFit szt. 50
Dieta kompletna zawierajaca DHA/EPA co najmniej 50mg/100ml,oparta na
MCT,zawierajaca karetenoidy
,białko(serwatka,kazeina,soja,groch)5,5g/100ml,bezglutenowa,glutamina1,12g
/100ml,arginina0,3g/100ml,mieszanina błonnika rozpuszczlanego i
nierozp,klinicznie wolna od laktozy. op typu worek 1000ml 50
Zestaw do żywienia dojelitowego służący do połączenia worka z dietą ze
zgłębnikiem, umożliwiający żywienie pacjenta metodą ciągłego wlewu
kropelkowego (metoda grawitacyjna) do żywienia dojelitowego, port
medyczny ENFit umożliwający połączenie z dotychczasowym systemem
zgłębników i strzykawek ENFit szt. 300
Zgłębnik gastrostomijny zakładany techniką PULL pod kontrolą endoskopii
celem długotrwałego żywienia dożołądkowego rozm 14,18/40cm szt. 20
Zgłebnik nosowo-żołądkowy z prowadnica z poliuretanu do zywienia
,wyposazony w dwa porty:ENFIT i do odbarczania cieniodajny w RTG,rozmiae
CH14/110cm, bez lateksu szt. 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692510-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 2 | Nazwa: | Pakiet nr 2 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Dieta kompletna w płynie dla pacjentów z choroba nowotworową,
polimeryczna, hipelkaloryczna (2,4 kcal/ml) , zawartość białka 14,4
g/100ml, źródłem białka są kazeina i serwatka, do podaży doustnej w
sześciu smakach (mocca, wanilia, truskawka , brzoskwinia, mango,owoce
lesne), bezresztkowa, bezglutenowa, w opakowaniu 4x125 ml op. = 4
butelki 125 ml 30
2. Dieta wspomagająca leczenie odleżyn i ran, kompletna, bezresztkowa,
hiperkaloryczna (1,28kcal/ml), bezglutenowa, zawierająca argininę,
zwiększona zawartość przeciwutleniaczy (wit.C,E karotenoidów, cynku)
zawartość białka 10g/100ml, o niskiej zawartości tłuszczu -3,5g/100ml,
osmoralność min 500mOsmol/l ., w opakowaniu 4x200ml op.= 4 butelki 200
ml 10
3. Dieta beztłuszczowa, hiperkaloryczna (1,5kcal/ml), bogatobiałkowa ,
oparta na białku serwatkowym, źródłem węglowodanów są wolnowchłanialne
maltodekstryny i sacharoza , niska zawartość sodu i fosforanów,
bezresztkowa, bezglutenowa, klinicznie wolna od laktozy, zawartość
białka 4g/100ml, węglowodanów 33,5g/100ml,o osmolarności 750 mOsmol/l, w
opakowaniu 4x200ml op=4 butelki 200 ml 10
4. Produkt przeznaczony do przedoperacyjnego postepowania dietetycznego u
pacjentów poddanych planowanym zabiegom operacyjnym 100kcal/200ml,240
mOsm/l,12,6 g węglowodanów/100ml,w opakowaniu 4x200ml op=4 butelki 200ml
50
5 Dieta kompletna, bezresztkowa, bezglutenowa, hiperkaloryczna
(2kcal/ml), niskobiałkowa, zawartość białka 4g/100ml,, zródłem
węglowodanów są wolno wchłaniane malodekstryny, , ,obnizony poziom
skł.mineralnych K,Na,Cl,P,Ca,Mg,w opakowaniu 4x125ml op=4 butelki 125ml
10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692510-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 3 | Nazwa: | pakiet nr 3 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1
Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT i LCT
Zawartość azotu 10-16g, kaloryczność całkowita 1900-2200 kcal, objętość
1875-2100 ml worek 3-komorowy 20 szt.
2 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie , zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCTi
LCT.Zawartość azotu 4-8g , kaloryczność całkowita 500-800 kcal, objętość
400 -700ml worek 3-komorowy 200 szt.
3 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT I
LCT.Zawartość azotu 8 - 12 g, kaloryczność całkowita 1400-1600kcal,
objętość 1250-1540ml worek 3-komorowy 240szt
4 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT i
LCT.Zawartość azotu 13-16g, kaloryczność całkowita 2200-2400kcal,
objętość 1800 - 2000 ml worek 3-komorowy 20 szt.
5 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania obwodowo i
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT i LCT
Zawartość azotu 5-7g, kaloryczność całkowita 600-1000 kcal, objętość
1200-1500ml worek 3-komorowy 240 szt.
6 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania obwodowo
i centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT i
LCT.Zawartość azotu 7-10g, kaloryczność całkowita1200-1500kcal, objętość
1800-2000ml worek 3-komorowy 20 szt.
7 Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i tłuszcze MCT i LCT
Zawartość azotu 6-10g kaloryczność całowita1000-1300kcal, objętość
900-1300ml worek 3-komorowy 160szt
8 Worek dwukomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania centralnie,
zawierający aminokwasy, glukozę. Zawartość azotu 5-8 g, kaloryczność
600-1000 kcal, objętość 1000-1500ml worek 2-komorowy 160 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692210-2,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 4 | Nazwa: | Pakiet nr 4 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1
Worek trzykomomorowy do żywienia pozajelitowego do podawania
centralnie, zawierający aminokwasy, glukozę i emulsję
tłuszczową.Zawartość azotu 10-13g, bez elektrolitów, objętość,1000-
1500ml worek 3-komorowy 20szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692210-2,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 5 | Nazwa: | Pakiet nr 5 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Koncentrat do sporz r-ru do infuzji ,1 ml zawiera 200mg
alanylo-glutaminy co odpowiada 82 mg alaniny,134,6 mg glutaminy
,składnik diety u pacjentów w stanach hiperkatabolizmu
i(lub)hipermetabolizmu ,osmolarność 921mOsm/l butelka 50 ml 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692510-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 6 | Nazwa: | Pakiet nr 6 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1
Koncentrat podst pierwiastków śladowych w postaci soli organicznych do
żywienia pozajelitowego do sporz. r-ru do inf. amp. 10ml 250
2 Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach i w wodzie fiol. 0,75g 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692210-2,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
termin dostawy | 40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 7 | Nazwa: | Pakiet nr 7 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1
Dieta standardowa normokaloryczna 1ml = 1kcal, zawiera tłuszce w tym
kwasy EPA+DHA 0,05g/100ml,osmolarność 200 mOsm/l. Opakowanie z
dodatkowym zabezpieczeniem otwarcia , z widoczną skalą. Do podania przez
zgłębnik lub doustnie szt 500 ml 200
2 Dieta standardowa, normokaloryczna z błonnikiem 1ml = 1kcal, tłuszcze
w tym kwasy EPA+DHA 0,08g/100ml.Osmolarność 260mOsm/l. ,opakowanie z
dodatkowym zabezpieczeniem otwarcia i widoczną skalą do podania przez
zgłebnik lub doustnie szt 500 ml 20
3 Dieta wysokoenergetyczna 1ml=1,5kcal, wysokobiałkowa 7,5g/100ml,
tłuszcze 5,0g w tym kwasyEPA+DHA0,21g/100mlOsmolarność 345 mOsm/l.
.Opakowanie z dodatkowym zabezpieczeniem otwarcia i widoczną skalą . do
podania przez zgłębnik lub doustnie szt 500 ml 200
4 Dieta wysokokaloryczna 1ml=1,3kcal dla pacjentów z uszkodzoną
czynnością wątroby, zawartość białka 4g/100ml ,w tym aminokwasy
rozgałezione 1,6g, Osmolarność 395 mOsm/l , do podania przez zgłębnik
lub doustnie. szt 500 ml 20
5 Dieta oligopeptydowa normokaloryczna dla pacjentów z zaburzeniami
wchłaniania .Osmolarność 310 mOsm/l , opakowanie z dodatkowym
zabezpieczeniem otwarcia i widoczną skalą do podania przez zgłębnik. szt
500 ml 25
6 Dieta przeznaczona dla pacjentów z niewydolnością oddechową oraz
zaburzeniami wywołanymi urazami, wysokokaloryczna1ml=1,3kcal
wysokobiałkowa(6,5g/100ml)..Osmolarność 334mOsm/l,do podania przez
zgłębnik lub doustnie. szt 500ml 10
7 Zestaw do podawania grawitacyjnego diet dojelitowych,uniwersalny szt
1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 33692510-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena | 60,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: